Ik heb een strategische visie en een sterk ontwikkeld gevoel bij organisaties en mensen. Kan terugblikken op een carrière bij een grote financiële dienstverlener in het noorden van het land en nu al een tijd als ondernemende consultant, in het Vechtdal en Drenthe.

“Op bevlogen wijze toont hij zijn leiderschap en inspireert en motiveert collega-leiders en teamleden om mee te gaan in de strategische koers”, zo las ik in een referentie terug.

Ik ben een gemotiveerde verandermanager en weet met teams resultaten te halen. Ik help je bij het aanscherpen van de strategie en heb een gedegen kennis van proces-management en projectmanagement. Weet ook ondernemers en medewerkers te spiegelen, te coachen en te inspireren. De praktijkervaring van enkele decennia managen helpt me hierbij. Ben niet benauwd feedback te geven.

Creatief en innovatief, weet nieuwe technieken te gebruiken op een manier die past bij het bedrijf. Ik hou ervan om te zorgen dat de strategie vertaald wordt naar de operatie en dat deze geïmplementeerd wordt. Effectiviteit in de praktijk, daar draait het om.

Ik kom van oorsprong uit de financiële wereld en heb in ervaring en vanuit opleiding een economische en management achtergrond. Later aangevuld met Verandermanagement en een postdoctoraal Strategische Marketing. Afgetopt met de Master Bedrijfskunde.
Mede-eigenaar bij consultancybureau Lw|c Associates BV.